Ontslag.net - Praktische ontslag hulp en informatie bij ontslag  
Naar de startpagina van Ontslag.net Advies vragen over ontslag
     
 
Naar de startpagina van Ontslag.net

Reden van ontslag

Ontslag procedure

Financiele gevolgen

Statutair directeur

Ontslag begrippenlijst
   
 
   
  Advies vragen
 
Wat te doen?
Boosheid, onzekerheid over de (financiële) toekomst, onzekerheid over een nieuwe baan, kortom een zeer vervelende periode. Iedereen die met ontslag geconfronteerd wordt, maakt ongeveer hetzelfde mee en houdt er een 'kater' aan over. Hoe groot die kater is verschild echter enorm per individu. En dat heeft alles te maken met de (juridische) afhandeling van het ontslag. Als de (ex) werknemer namelijk niet goed uitkijkt, ontvangt hij én geen uitkering én geen schadevergoeding van de werkgever. Een uitkering en een redelijke schadevergoeding bieden toch een betere basis om te zoeken naar een nieuwe baan, nietwaar? De Ontslag Hulpdienst helpt de werknemer zodat deze krijgt waar hij recht op heeft.

Dreigend ontslag
Een van de meest vervelende situaties in het werkende bestaan is geconfronteerd worden met een dreigend ontslag. De werknemer weet niet waar hij aan toe is maar voelt al wel heel duidelijk dat er iets ernstig mis is in de relatie met de werkgever. Nu is het zaak om aan je eigen belang te denken en geen (juridische) misstappen te begaan.

Zoekt u direct advies? Neem dan telefonisch contact met ons op op: 0297-310101. U krijgt dan direct een consultant aan de lijn die u verder helpt. Vertrouwelijkheid en privacy zijn gegarandeerd uiteraard (zie: privacyverklaring)

Of voor gratis advies vult u vrijblijvend dit formulier in voor een antwoord op uw vraag.

(Juridisch) advies vragen
De meeste mensen hebben veel vragen bij een dreigend ontslag of arbeidsconflict. Vragen zoals; 'hoe stel ik mijn recht op een WW-uitkering zeker' en 'hoe bereken ik mijn ontslagvergoeding en heb ik daar wel recht op'?

Om via het internet de juiste antwoorden te vinden voor uw persoonlijke situatie is echter niet eenvoudig en kost veel tijd. Daarom bied Ontslag.net en de specialisten erachter u graag een vrijblijvend persoonlijk advies aan.

Neem dus contact op met ons op: Tel. 0297-310101. U krijgt dan direct een consultant aan de lijn die u verder helpt. Ontslag.net biedt u dit gratis aan, het verplicht u verder tot niets en uw gegevens zijn uiteraard volstrekt veilig bij ons. 
     
Surplus, ontslaghulp voor managers en directeuren
over Ontslag.net    
tell a friend | disclaimer | privacy | © , Surplus / Ontslag.net